dilluns, 24 d’abril de 2017

Danses i Coral per la Setmana Cultural 2017Com tots i totes sabeu, durant aquest segons trimestre tots els alumnes han estat fent un treball extra a l’hora d’Educació Física per preparar una dansa tradicional catalana.

Aquest divendres 21 per fi va arribar el moment de compartir-les amb la resta de companys i amb tots els pares , mares i resta de familiars que van poder venir a l’escola a veure què bé que ho feien.

Per posar fi a un matí tan especial, la coral de l’escola formada pel alumnes de 4t, 5è i 6è ens van delectar amb tres cançons que han estat preparant amb molta il·lusió per a tots nosaltres.

Volem aprofitar l'ocasió per donar les gràcies als tres professors que han dedicat tantes hores i esforços per a que això fos possible; Begoña, Paula i David, GRÀCIES pel vostre temps i dedicació!

També volem donar les gràcies al Fernando Gutiérrez, pare de la Valentina de 6èA, per oferir-se a fotografiar als nostres petits ballarins, junt amb la Tere, la nostra afamada fotògrafa.

Per a tots aquells que no vau poder venir, o que vau venir però us va agradar tant que voleu tornar a veure-ho, fent click a l’enllaç podreu visualitzar totes les fotografies i els vídeos de la jornada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada